dimecres, 18 de maig del 2011

Lideratge i diàleg constant amb les persones

Imatge de fa uns minuts, preparant l'acte final de campanya, un acte que farem divendres a les 8 del vespre a la Plaça Major amb berenar-sopar i que esperem compartir amb vosaltres. Gràcies per la vostra amabilitat a cada moment. He viscut una campanya plena de satisfaccions, d'il·lusió i d'esperança per tal de trobar solucions als problemes que ens afecten. He compartit un gran equip, carregat d'empenta i iniciativa. És un honor treballar per Solsona.

Després d'haver mantingut un centenar de reunions amb el teixit associatiu i empresarial i d'haver recollit més de 200 propostes, és el moment de remarcar l'últim eix però no per això el menys important: recuperar l'esperit de ciutat amb proximitat i diàleg constant amb les persones.

Diàleg amb entitats. Escoltar les entitats ens ha enriquit com a persones i ens ha fet conèixer les solucions a molts problemes concrets. Ens tindran al seu costat dia rere dia i tenim pensat fer, com a mínim una vegada a l'any, una visita ordinària a les associacions per pendre nota de temes importants que puguin sorgir al llarg de la temporada. Sabem que pels temes urgents les entitats ja van a l'Ajuntament, però com a bons gestors, cal que les visitem per copsar les idees importants i de futur i puguem així planificar millor.

Diàleg amb els barris. Hem trobat necessitats diferents a cada barri. Per això, vetllarem perquè els barris tinguin les solucions concretes que mereixen: parcs infantils adequats, dinamització comercial, seguretat, aparcament, etc. Els barris són pulmons de la ciutat, vertebradors de cohesió social.

Diàleg amb treballadors, empresaris i emprenedors. L'atur és el problema més greu que pateix la nostra societat. Recolzarem les iniciatives concretes per reduir l'atur al màxim. I a les nostres propostes hi sumem les que ens han fet arribar empresaris i emprenedors anònims i les que ens han fet arribar la UBIC, els hostalers i l'associació d'empresaris.

En resum, tenim un equip capaç i preparat per fer realitat la proximitat amb cada persona, amb cada ciutadà. Aquest pas ha de permetre fer de Solsona una ciutat amb més oportunitats, més feliç, més solidària i més eficaç.

Per tot això i més, necessitem un govern fort i cohesionat de CiU. Necessitem la vostra confiança. Necessitem el vostre vot per Convergència i Unió. Us ho asseguro, no us defraudarem. Gràcies per tot i mirem endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada