diumenge, 15 de maig del 2011

Incidir en temes importants: seguretat, educació i cultura

Foto del passat divendres a l'estand de la fira on compartim una estona amb les persones que passen 

Seguretat. Volem acabar amb la impunitat d'alguns delinqüents. La seguretat és un tema important. No podem permetre que Solsona es converteixi en un cau d'incivisme i tràfic de substàncies il·legals als ulls de tothom. Posarem mà per actuar en zones importants de Solsona que ara mateix no tenen ni la seguretat ni la imatge que es mereixen.

Educació. Ho vam explicar i ho tornem a repetir. L'escola del Vinyet és una prioritat. L'educació dels nostres fills assegurarà un futur millor i nosaltres treballarem amb valentia i decisió perquè la nova escola es construeixi amb celeritat. No tenim pràcticament marge i, per tant, cal prioritzar aquesta actuació.

Cultura. A Solsona tenim entitats que vetllen per la cultura d'una manera exemplar. Per aquest motiu seguirem donant recolzament a les entitats culturals que treballen per la nostra ciutat. Sempre dic que dins les associacions solsonines hi ha molta gent que treballa desinteressadament o amb molta professionalitat. Cal valorar-ho i potenciar-ho. I la cultura ens fa, sempre, més persones.

Per tot això i més, la nostra candidatura us demana la vostra confiança, el vostre vot per CiU. Pensem en positiu! Mirem endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada