dissabte, 9 d’abril del 2011

Una setmana intensa de treball

Treballem dur per gestionar millor els recursos de tots. Si aconseguim conèixer el millor possible entitats, empreses i ciutadans serem capaços d'administrar de manera més equitativa i més eficient l'Ajuntament. Entre tots ho hem de fer. Per això, la implicació del nostre equip serà màxima des del lloc on ens posi la confiança dels ciutadans. Us volem donar gràcies a tots per l'acollida que estem tenint arreu on anem. Personalment em sento còmode en l'anàlisi constructiu de la situació per mirar endavant decididament. Gràcies a tots!

Dilluns i divendres. Reunió de candidatura intensa. Seguim preparant el programa electoral recollint les aportacions d'entitats, empresaris, emprenedors i particulars.
Dimecres. A l'escola Vinyet. La nova escola, una prioritat per la nostra candidatura.
 Dimecres. Amb "vells emprenedors". Des del 1989 Espaigua gestiona una piscina coberta i un complex esportiu i de salut. Cada any hi passen 1200 persones. Volem recolzar els "vells" i els "nous" emprenedors.
 Dimecres. Al Club Estel. Ens van explicar el munt d'activitats que realitzen.
 Amb l'Agrupament Escola P. Claret. Pròximament complirà 50 anys d'existència. Eduquen en valors positius a 120 nens i joves.
 L'Amisol fa una tasca lloable i intensa cap als desafavorits psíquics. Vol créixer perquè ho necessita i treballarem colze a colze perquè ho pugui fer.
 Amb el grup de teatre Lacetània. El seu president Francesc Boix ens ha explicat els seus projectes més importants: obra de la Festa Major, Pastorets i cicle Escenes. Inauguren el pròxim dissabte l'espai T'atrau al C/Santa Llúcia.

 Al camp del Molí amb Josep Vila, president del barri hem conegut el bon ambient que es respira en aquesta part de Solsona.
 Amb nous emprenedors a L'Universal. Després d'un any segueixen amb coratge el seu servei i la seva feina.
 Unió de Pagesos va manifestar la seva preocupació en la crisi. Volen més facilitats en els tràmits burocràtics per desenvolupar els seus projectes.
El Sr. Bisbe de Solsona ens va atendre divendres al matí. Vam compartir amb ell una estona agradable.
La primera visita de la setmana amb el Motor Club del Solsonès. Reivindiquen una pista d'entrenament temporal. Marià Chaure és el president d'aquesta entitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada