divendres, 18 de març del 2011

Dimarts presentem la llista de CiU per Solsona a la Pèrgola, a les 9 del vespre

Estimats amics i amigues, ens fa molta il·lusió presentar el conjunt de la llista el proper dimarts. Ens esperonarà la vostra presència i el fet que ens vulgueu acompanyar en aquest pas tan important, just dos mesos abans de les eleccions.

Com podreu comprovar, la llista està formada per gent amb experiència i de diferents sectors, una combinació ideal pel que creiem que necessita Solsona en aquests moments, un impuls decidit per la reactivació econòmica i per les polítiques eficaces a l'hora de superar els nous reptes i aprofitar les noves oportunitats que se'ns divisen en aquests moments.

Ben aviat compartirem idees concretes del nostre programa. L'estem elaborant amb el màxim rigor i amb la màxima sensatesa. Volem un canvi positiu per Solsona, que sumi sensibilitats. I sobretot volem resoldre, en la mesura que ens sigui possible, els problemes concrets d'entitats, associacions i particulars. Estem al vostre servei i tenim la sensació que tots junts farem un molt bon equip per la Solsona dels pròxims anys. Els reptes són molts, però el nostre compromís és molt gran.

També vull agrair l'esforç dels mitjans de comunicació per tal d'incentivar el debat i la participació. Em fa il·lusió acollir-me en tots ells per contribuir a una Solsona amb més oportunitats i amb més solucions.

Gràcies per la vostra confiança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada