divendres, 11 de març del 2011

Reunió al Parlament amb el nostre president i consellers del govern


Ahir vaig gaudir d'una visita a Barcelona. En concret, vaig tenir l'oportunitat de parlar amb el president Mas, així com amb altres membres destacats del govern: el Conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el Sr. Josep Maria Pelegrí; el Conseller de territori i sostenibilitat, el Sr. Lluís Recoder; el Sr. Albert Batalla, líder de CiU a la província en les darreres eleccions i Alcalde de la Seu d'Urgell.

Tot plegat em va servir per agafar complicitat amb el govern que, en aquests moments difícils, té per la mà ajudar-nos a desenvolupar la nostra tasca. El repte de CiU és, sens dubte, ajudar a Solsona i al Solsonès a tenir més llocs de treball i més eficàcia en les polítiques actives d'ocupació. Aquest fet és el prioritari i, per això, lluitarem per millorar les possibilitats.

L'experiència va ser gratificant. Després de parlar amb el president i els consellers, vaig poder passejar pel parlament amb l'Alcalde de la Seu, el Sr. Albert Batalla, i amb la diputada Mireia Canals. Ens van explicar les dificultats actuals però la il·lusió d'anar arreglant el país amb bon fer, intel·ligència i dedicació. O com va dir Artur Mas el dia que va guanyar les eleccions, amb humilitat, responsabilitat i treball.

Sé que molts solsonins teniu ganes de compartir dificultats amb persones que us poden ajudar. A partir d'ara iniciaré converses amb tots vosaltres per tal d'anotar i incloure al nostre programa les propostes que ens ajudin a tots plegats a tirar endavant. CiU estarà al vostre costat.

Gràcies per la confiança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada