dijous, 14 d’abril del 2011

Proximitat abans i després de les eleccions

Ahir a la tarda amb la Colla Gegantera del Carnaval

Ens hem proposat gestionar Solsona amb la màxima eficàcia. Per a fer-ho, estem mantenint un seguit de reunions amb empresaris, entitats i particulars de la comarca per a conèixer millor les seves necessitats i així poder treballar millor després. Estem incorporant moltes de les seves propostes al nostre programa. Però si assolim l'alcaldia seguiran aquestes reunions, aquest diàleg i, sobretot, la posada en marxa conjunta de solucions.

No estem fent les reunions amb entitats com una estratègia política. Les fem per tal que ens puguin explicar quines són les seves inquietuds o les seves urgències. Cada barri, entitat o empresa, és especialista en el seu ram i, per aquest motiu, tenir en compte i, en molts casos, aplicar les seves receptes, és treballar més eficaçment per la ciutat. Per tant, ens adonem que amb empenta són molts els afers a tractar i que amb la bona voluntat de cada part tenen ràpida solució.

Com més ens acostem a les eleccions, més ens adonem que treballar colze a colze amb entitats o empresaris ens fa més partícips d'aquesta ciutat plena d'oportunitats. Per això, si sabem canalitzar les solucions de manera adequada, estem segurs que podrem superar la crisi econòmica i caminar vers un futur millor per tots. La feina per fer és molta, però la proximitat, us ho asseguro, hi serà ara i després de les eleccions. La nostra vocació de treballar i gestionar Solsona no s'aturarà el 22 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada