dimecres, 20 d’abril del 2011

Volem fer costat als clubs esportius i les entitats esportives

 Amb el CF Solsona
Amb el CB Solsona
 Amb el CE Arrels
 Amb el BTT Solsonès
Amb el Solsona Patí Club

Fotos d'algunes de les visites que hem fet als clubs esportius de Solsona i comarca. També hem visitat el Motor Club Solsonès, el Centre Excursionista del Solsonès, a l'Associació Esportiva Lach i la societat de caçadors esportius de Solsona i comarca. Som conscients que encara ens queden moltes entitats per visitar però el més important és l'actitud que ens comprometem a prendre a partir del 22 de maig: proximitat i solucions consensuades i positives

En les reunions que estem mantenint la candidatura de CIU amb diverses entitats esportives i clubs de la ciutat ens adonem de les dificultats que està passant especialment l’esport base. Volem estar al costat dels clubs i de les entitats que ajuden als infants, joves i adults tot omplint el seu temps lliure tot practicant esport. El sacrifici que estan fent molts pares, entrenadors, delegats, juntes,... és encomiable, però a vegades falta més suport des de l’Ajuntament, més diàleg, comprensió, facilitats i sobretot molt més recolzament econòmic. Volem prioritzar l’esport i la promoció d’hàbits saludables.

Per altra banda, alguns clubs i entitats esportives organitzen esdeveniments esportius que traspassen l’àmbit local i ajuden a promocionar i projectar Solsona a l’exterior. L’Èlite Jove de bàsquet n’és l’exemple més veterà, el Quadrangular organitzat pel CF Solsona, o les curses de BTT, els campionats de patinatge, les proves organitzades pel Motor Club del Solsonès i els Clubs d’Esquí i les curses organitzades pel Club Fondistes del Solsonès i les activitats organitzades pel Centre Excursionista de Solsona i la promoció del futbol sala per part de la Penya Barcelonista, i sense oblidar la gran tasca que dur a terme tot el teixit esportiu solsoní i els esportistes a nivell no federat.

Totes aquestes iniciatives permeten donar a conèixer Solsona i el Solsonès donant un valor afegit al turisme del nostre municipi i de la nostra comarca. Molta gent coneix Solsona i el Solsonès gràcies aquests esdeveniments esportius.

Per a tots aquests motius, des de CIU volem fer costat decididament a tants clubs i entitats esportives que sofreixen més que mai les conseqüències de la crisi, als quals hem d’agrair l’esforç i el coratge que tenen en aquests moments difícils. Ho fan per als nostres fills i per les futures generacions. Malgrat les dificultats, miren endavant. Per aquest motiu, al costat del teixit esportiu m’hi trobareu a mi i a tota la meva candidatura. M’hi comprometo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada