dijous, 5 de maig del 2011

Ajudar a crear llocs de treball i fomentar la cohesió social

A punt per explicar el banc de temps aquest passat dimecres davant dels mitjans

Qui no es posa objectius no busca solucions per arribar a assolir-los. La problemàtica que afecta Solsona és la seva gran taxa d'atur i el perill d'exclusió social de moltes persones i famílies. La setmana passada vam explicar un conjunt d'iniciatives per fomentar la creació de llocs de treball, idees concretes que posarem en marxa si gaudim de la vostra confiança.

Aquesta setmana presentem una mesura important de l'eix social. A més de què mitjançant una taula de cooperació hi hagi més coordinació entre entitats socials i serveis socials de l'Ajuntament, proposem la creació d'un banc de temps, per tal que les persones amb més dificultats econòmiques però amb disponibilitat de temps, puguin fer intercanvis de tasques que ajudin i promoguin la cohesió social. Aquesta iniciativa ha de servir per canalitzar i potenciar les iniciatives solidàries i l'ajuda mútua, augmentant els recursos econòmics destinats a protecció social. Cap solsoní ha de quedar fora de la xarxa de protecció col·lectiva.

Són temps difícils, ho sabem, però ens veiem capaços de liderar i tirar endavant propostes valentes que ajudaran a afrontar l'actual situació econòmica que viu aquesta ciutat. Per tot plegat, us demano el vot per Convergència i Unió. Volem treballar pels solsonins amb l'eficàcia que us mereixeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada